Beatfluence.com

LOOT! (The loot Party!!)

by beatfluence on Jul.19, 2011, under News

Party Animals! De laatste tijd wel eens het idee gehad dat je “alweer” uitgaat in amersfoort… weer diezelfde avond & muziek?? En hebben jullie ook die gedachte gehad van… Is dit het beste wat Amersfoort kan verzinnen? Dat dachten de organisatoren van TheLootParty dus ook… Daarom hebben zij het LOOT! concept in het leven geroepen. en zijn ze bezig een FREAKIN HOT EVENT te realiseren… Als een statement tegen saaie zaterdagen in Amersfoort. Denk even aan een nacht lang live DJ’s, Latin/Dirty House, Minimal, Drum n’d Bass & MoomBahton !!! Niet voor watjes! Onze locatie blijft voorlopig nog geheim, alsmede de exacte datum. Wat we al wel kunnen aangeven is dat we nu druk bezig zijn, Expected September/Oktober 2011! Dus denk je… “Fucked up, get drunk and do the dance thing!” dat wil ik wel? Check dan regelmatig de link hieronder, and support & like it! www.facebook.com/pages/LOOT/168174459919703 Of volg ons op twitter.com http://twitter.com/#!/TheLootParty Knal Snoeihard op je linkermuisknop en druk nu op LIKE!


150 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!